Beursconcept

UW STAND ONTWERP IS VRIJBLIJVEND!

BEGELEIDING & ADVIES

​ Met onze kennis adviseren en begeleiden we onze klanten om betere resultaten te behalen. Onze betrokkenheid kan variëren van advies over het type stand tot het maken van een volledig beursplan om new business te genereren. Lees verder om meer te weten te komen over onze services

STANDDESIGN

Onze studio is het creatieve hart van de organisatie. Zij maken op basis van de beschikbare informatie, de wensen van de klant en hun eigen creatieve ideeën een eerste schets. Vervolgens wordt een technische tekening gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met alle technische details die de beurs met zich meebrengt. Zijn beide tekeningen naar tevredenheid? Dan ontwerpen we de definitieve beursstand en komen je wensen tot leven.

REALISATIE

Wanneer de definitieve beursstand is ontworpen begint worden er voorbereidingen getroffen om het ontwerp daadwerkelijk te realiseren. Tijdens de realisatie heb je een vast contactpersoon en wordt je op de hoogte gehouden van de vooruitgang van je stand. Wanneer de stand staat komen we deze persoonlijk opleveren.
0

Lorem ipsum

0

Lorem ipsum

0

Lorem ipsum

0

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DE SNELSTE MANIER OM JE SUCCESVOLLER TE MAKEN!